JUKOLAAN MATKA…PORVOO

Nyt on aika ilmoittautua tämän vuoden Jukolaan/Venloihin, sillä ilmoittautumisaika umpeutuu tammikuun lopussa. Kisat käydään tänä vuonna Porvoossa. VeVe ilmoittaa joukkueet kilpailuun edullisimmalla ilmoittautumishinnalla. NYT siis KAIKKIsinne haluavat edustusryhmäläiset, nuoret ja veteraanit kuin kuntoilijat ilmot ensisijaisesti IRMAAN, DL 29.1. jos ilmoittautuminen ei onnistu Irman kautta, niin sitten 0503852453/Anniina.

Sinä KUNTOILIJA joka haluat osallistua JUKOLAKOULUN kautta JUKOLAAN, niin ole yhteydessä 0503852453.

Kaikki Jukolaan lähtijät huomioikaa, että seura maksaa osallistujan Jukolamaksun, jos henkilö osallistuu suunnistajien talkoisiin kuluvana vuonna. Talkoita on mm. osallistuminen kuntosuunnistuksien tai kansallisten järjestämiseen, Hippokouluohjaaja, kauempana asuville järjestetään jotain etänä onnistuvaa talkoota. Ole itse aktiivisesti yhteydessä talkoista jaosto/Anniina.

Suunnistusjaosto