VeVen suunnistusmestaruudet ja kauden parhaimpien palkitsemista

La 13.11.  LÄHTÖ AUKI  klo  11-11.30 VeVen suunnistusmestaruuskisat  -maastosprinttinä  Harjussa. Ratamestari  Valtteri ja Jakke.   Kaikille  löytyy  sarjat, myös saattajasarja.  PARKKI.. Koulutilantie 466 kohdalta käänny kalliolle! Harjun piha alueelle ajo kielletty. Myös irralliset rastimääritteet! NASTAREITA EI SAA KÄYTTÄÄ! Ennakkoilmoittautuminen   oheisen  valmennusryhmän kotileirin   ilmolinkin  kautta,  sieltä valitset  VeVe mestaruus.  Kotileirin muut  harjoitukset  on tarkoitettu  tavallista   rataa  osaaville.   Ilmoittautuminen  karttojen takia  viim.  keskiviikkona 10.11.  Ohessa  linkki:  https://forms.gle/MugUpwp6gRVm8bD9A

Muutama  kartta  varataan  paikalla ilmoittautuneille. Kisan  jälkeen  kahvitarjoilu tarjolla   sekä  kauden parhaiden palkitsemista  ulkona, joten varaa lämmintä/kuivaa vaatetta.

Jos kysyttävää, Puh. 0503852453.