Kesän seura-asujen tilausaika on nyt!

Kesäkauden 2021 seura-asutilaus on käynnistynyt ja tilauksia on mahdollista tehdä su 7.2. klo 23.59 saakka. Sovitustilaisuus järjestetään vielä ennen tilausajan päättymistä, heti kun sovituskappaleet saapuvat meille. Tästä tiedotetaan erikseen.

Näitä vaatteita EI OLE mahdollista tilata enää myöhemmin tänä keväänä, koska tuotteet valmistetaan ja toimitetaan tilausmäärien perusteella.

HUOMIO! NoNamen verkkokaupasta löytyvien asujen lisäksi sovitettavissa ja tilattavissa on mustia VeVen logolla varustettuja lippalakkeja, hinta 15 €. Näiden tilaukset suoraan Tanjalta/Ninalta.

TILAA NÄIN:

Klikkaa osoitteeseen:
https://clubshop.nonamesport.com/fi/

  1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Toki jos on jo ennen tilannut, jonkun toisen seuran nimissä noname clubshopista, niin näitä tunnusta ja salasanaa ei tietenkään tarvitse luoda uudestaan vaan samat käyvät.
  2. Kun on luonut oman tilin niin voi kirjautua clubshoppiin VeVe koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa, oman salasanan ja sitten meidän seuran salasanan. Salasanamme on: 00078VVS
  3. Sitten kun on kirjautunut niin tulee ”My account” sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa
  4. Siinä skrollaa ruudulla alemmas niin pääsee seuran tuotteisiin. Siinä sitten valitsee oikeat tuotteet ja koot. Ja näin etenee maksuun.
  5. Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai kortilla.
  6. Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Clubshop järjestelmässä pitää maksaa, että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin asiakas saa maksuaikaa tilaukselleen.
  7. Meidän seuran VeVe tuotteet ovat valmiina huhtikuun alkupuolella ja seuralaisille kohti tulevaa suunnistuskesää. Asut toimitetaan seuralle, josta asujen jakelu tapahtuu.

Jos teille tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulisi vaikeuksia, niin silloin yhteys yhteistyökumppanimme puolelta kari.arponen(at)nonamesport.com tai puhelin 040 5527 988.

Tai seurassa Tanja Vallema (044 322 9224) tai Nina Tasa (050 370 5458).

Tilaukset siis su 07.02. mennessä!