Kesän seura-asujen tilausaika on nyt!

Kesäkauden 2020 seura-asutilaus on käynnistynyt ja tilauksia on mahdollista tehdä 14.1.2020 klo 23.59 saakka.

Asujen sovitustilaisuudet järjestetään Vehkalinnassa ti 7.1. ja ke 8.1. klo 18-19.

Välitättehän viestiä, ettei kukaan jäisi ilman kesän suunnistus-, yleisurheilu- ja harjoitteluasuja.

TILAA NÄIN:

Klikkaa osoitteeseen:
https://clubshop.nonamesport.com/fi/

1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jos olet tehnyt tämän jo aiemmin esim. VeVen hiihtoasujen tilauksen yhteydessä, niin sama tunnus on edelleen voimassa.
2. Kun on luonut oman tilin niin voi kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa, oman salasanan ja sitten seuran salasanan. Seuran salasanamme on: 00078VVS
3. Sitten kun on kirjautunut niin tulee ”My account” sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa
4. Siinä ylhäällä vasemmalla puolella, kun klikkaa ”kaikki tuotteet/tuotteet” niin pääsee eteenpäin ja seuran tuotteisiin. Klikkaa siitä niin pääset seuran clubshoppiin. Siinä sitten valitsee tuotteet, koot ja määrät ja etenee pikkuhiljaa maksuun.
5. Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai kortilla.
6. Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Uudessa Clubshop järjestelmässä pitää maksaa, että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin asiakas saa maksuaikaa tilaukselleen.
7. Seuran tuotteet ovat maaliskuun puolivälin jälkeen valmiina ja lähetetty seuralle.

Kauppa on siis auki 14.1. saakka, ethän jätä viime tippaan!

HUOMIO tosifanit ja muu seuraväki! NoNamen verkkokaupasta löytyvien asujen lisäksi sovitettavissa ja tilattavissa on mustia VeVen logolla varustettuja t-paitoja. Paitoja löytyy naisten sekä miesten mallia, hinta 15 €. Miesten koot S-4XL, naisten koot XS-XXL. Näiden tilaukset sovitustilaisuuksien yhteydessä tai suoraan Tanjalta/Ninalta.

Jos teille tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulisi vaikeuksia, niin silloin yhteys seurassa Tanja Vallema (044 322 9224) tai Nina Tasa (050 370 5458) tai yhteistyökumppanin puolelta kari.arponen(at)nonamesport.com tai puhelin 040 5527 988.