VeVen suunnistusmestaruudet

VEVEN SUUNNISTUSMESTARUUDET   su 15.9 lähtö avoinna klo 12-13. ”MAILIN MATKAT” Kaikki sarjat, myös RR, TR ja saattajasarja. Ratamestari Janne Weckman. Paikka Siianvuori (uusi kartta) Opastus maantieltä 371, 3km Husulasta Metsäkylään päin. Kisakeskus ja parkki Tikkamäen sorakuopalla. Ennakkoilmoittautuminen  karttojen takia viim. pe 13.9. 0503852453/Anniina

Toimitsijatehtäviin paikanpäälle tarvitaan parihenkilöä, ilmoittaudu  vapaaehtoiseksi, mm. Ajanotto  vanhalla  koneella  sekä RR/TR  osallistujapalkintojen jakaja.

karttojen takia. Ilmoita mihin sarjaan osallistut ja syntymävuosi myös lapsilta. Ajanottoon tarvitaan apuvoimia, Vanha kone ja vanha ohjelma, ilmoita halukkuus tähän myös! T.anniina heikkinen 05038542453 VEVEN MESTARUUSKISAT käydään  su 15.9.   Lähtö avoinna klo 12-13. ”MAILIN MATKAT” Kaikki sarjat, myös RR, TR ja saattajas

arja. Ratamestari Janne Weckman. Paikka Siianvuori (uusi kartta) Opastus maantieltä 371, 3km Husulasta Metsäkylään päin. Kisakeskus ja parkki Tikkamäen sorakuopalla. Ennakkoilmoittautuminen allekirjoittaneelle viim. pe 13.9. karttojen takia. Ilmoita mihin sarjaan osallistut ja syntymävuosi myös lapsilta. Ajanottoon tarvitaan apuvoimia, Vanha kone ja vanha ohjelma, ilmoita halukkuus tähän myös! T.anniina heikkinen 05038542453