JUKOLAAN

VeVe  siis  osallistuu  Jukolaan  5  joukkueella  ja  9  venlojen joukkueella. Joukkueet  ovat   täynnä  nuoruutta ja  kokemusta!  Uskon, että tulevana viikonloppuna  koetaan  hienot  kisat.  Joukkueet  ovat näkyvissä Jukolan sivuilla. Muutamia muutoksia on tehty joukkueisiin, joten tarkistakaa osuutenne. Muutamaa huoltajaa kaivataan, joten   ilmoittautukaa  pikaisesti  0503852453, niin katsotaan sopiva  huollettava joukkue.

Naisten  ykkösessä suunnistavat järjestyksessä Elina Kilpeläinen, Ida Heikkinen, Raita Pakkanen ja Jenni  Ovaska. Miesten ykkönen  lähtee iskemään järjestyksessä Tuomas Mattila, Tero Föhr, Samu Heiska, Daniel Koivisto, Ilgvars Caune, Eero Inkeri ja Valtteri Heikkinen.

Bussi siis  lähtee  Vehkalinnasta  klo 7 ja Karhulan asemalta 7.15, Tykkimäki klo 8.00.  Pari  vapaata paikkaa vielä  löytyy, jos tarvetta 0503852453.

Nyt siis  katseet kohti  Jukolaan!

Kilpailussa  tarvittava materiaali löytyy  kisapaikalta tuulisuojateltalta. Kilpailijat  tulka  sinne  ajoissa!