Yösuunnistusmahdollisuus Ruissalossa/KOTHAMCUP

Kothamcup on siis yösuunnistussarja. Tämä Kothamcupin viimeinen osakilpailu käydään Ruissalossa ma 26.11. Mukaan ovat tervetulleita kaikki uudetkin. Tapahtumapaikkana toimii Ruissalon liikuntahalli, RUISSALONTIE 12, HAMINA. Erillistä opastusta paikalle ei ole. Lähtöpaikkana sijaitsee liikuntahallin edustalla. Lähtö avoinna klo 17.30. -18.00. Hinta aikuisilta on 5 eur, myös Smartumit käy, nuoret alle 20 v veloituksetta. Emitvuokra 2 eur, Pysäköinti on Ruissalon liikuntahallin parkkipaikka, autot siis sinne.
Radat :
A-rata 4,9 km
B-rata 3,6 km
C-rata 2,3 km
Maasto on Ruissalon vesitornin mäkialuetta ja Poitsilaa. Metsämaasto on polkurikasta ja ehkä vähän kortteliakin eli vaatii VAUHTIA, TAITOA ja eritoten KANTTIA! Kaikki radat ylittävät autoteitä, joten olemme liikenteen seassa. VAROVAISUUTTA!

Ilmoittautuminen mielellään ennakkoon karttojen lukumäärän takia viim. ma 26.11. klo 8, muutama ylimääräinenkin kyllä tehdään. Virallinen ilmoittautumislinkki KOTHAMCUPIN sivuilla, mutta voit ilmoittautua myös numeroon 0503852453/anniina ilmoittamalla nimen ja valitun radan.

Ratamestari Jarkko Heikkinen