LEIMAUSLEIRILLE 6.-9.6.2016

LEIMAUSLEIRI 6.-9.6.2016 Ikaalisissa

Leimausleiri on valtakunnallinen suunnistuksen taitoleiri 8-18 v. Leirin ohjelma koostuu monipuolisista ja eritasoisista suunnistusharjoituksista ja oheisohjelmista. Tasoryhmät alkavat RR-ryhmästä jatkuen PRO-ryhmään. Tarkemmat tasoryhmien kuvaukset näet Leimausleirin sivuilta.

Leimausleirin facebook sivuilla on VeVen tytöt hienosti esillä…. kannattaa katsoa!!!

Leimausleirille VeVe on varannut LOMAHUONEISTO majoituksen. Leirin omavastuuhinta on 170E/ leiriläinen + matkat. Leirille pyritään järjestämään yhteiskuljetus. Leirille lähtö on ma 6.6. aamulla. Matkan hinta selviää, kunhan ilmoittautumiset ovat perillä. Leirille tarvitaan mukaan myös ohjaajia ( 5-8 leiriläinen/ohjaaja). Seuran panos on suurempi ohjaajien leirimaksuissa. Ilmoita halukkuutesi minulle, niin katsotaan mikä on tarve.
HUOMAA !!!ILMOITTAUTUMINEN ON TÄNÄ VUONNA POIKKEUKSELLINEN, KOSKA KYLPYLÄ VAATII SITÄ JÄRJESTÄJILTÄ. Ennakkomaksu 10 % hinnasta (lomahuoneistotasonhinnasta 20,5 eur) joudutaan maksamaan jo tammikuun lopun varaustilanteen mukaan. Sen jälkeen sitä voi kuitenkin vielä muuttaa, jos tulee peruutuksia ja niistä maksetut ennakot HYVITETÄÄN loppulaskussa. Ja näin voi myös ilmoittautua tämän jälkeenkin.

Ilmoittaudu mukaan leirille Anniinalle viimeistään 28.1. mennessä. Leirille ilmoittautuneet saavat sitten tarkemmat hinnat ja infon yhteisessä sähköpostissa.

Leiristä tiedustelut ja ilmoittautumiset anniina.heikkinen@prefere.com, puh. 050-3852453.

 

Ilmoittautumisen yhteydessä anna seuraavat tiedot:

leiriläisen ja huoltajan sähköpostiosoite

leiriläisen ja huoltajan matkapuhelinnumero

leiriläisen syntymävuosi

mahdollinen erityisruokavalio

leiriläisen tasoryhmä (tätä voidaan kastoa yhdessä)